Trykkavløp

Telefon

E-post

post@vikenpumpeservice.no

Adresse

Osloveien 161, 1449 DRØBAK

Pumpeservice

Viken Pumpeservice AS har nær 40 års erfaring med pumper, spesialiserer seg på trykkavløp, og tilbyr service, verksted, kontrollavtaler, bytte- og utleiepumper. Avanserte reparasjoner utføres på verksted, og kontrollavtaler sikrer driftssikkerhet for pumpestasjoner.

Rørlegger

Rørlegger på Østlandet tilbyr omfattende rørleggertjenester, spesialister på trykkavløp, med nær 10 års erfaring.

Trykkavløp

Trykkavløp er et fleksibelt, lav-vedlikehold kloakksystem som kan pumpe lange avstander og gir frihet i arealplanlegging.

Biokatalysator

Olfatec Biokatalysator bekjemper fettavleiringer i avløpssystemer, reduserer lukt- og rotteproblemer, forbedrer arbeidsmiljøet og effektiviserer drift.

Ecoflex

Ecoflex Supra PLUS er markedets mest energieffektive frostsikre rør med selvbegrensende varmekabel for vann og avløp, tilgjengelig i lengder fra 1 til 150 meter.

Renseanlegg

Vi tilbyr pålitelig service og vedlikehold av moderne SBR-renseanlegg for hus og hytter, med ekspertise på både små og store renseanlegg.

Trykkavløp

Viken Pumpeservice AS er en profesjonell og kompetent leverandør av pumper og service/vedlikehold på pumper på Østlandet etablert i 2018

Vi har opparbeidet en god erfaring med dette de senere årene med både kommuner og private anlegg

Historikk

Trykkavløpssystem er et kloakk-kvernpumpesystem utviklet i USA på 60-tallet, og på verdensbasis er det solgt over 600 000 enheter og over 2 millioner brukere. Systemet ble tatt i bruk i Skandinavia tidlig i 70-årene. Her er det nå ca. 60.000 pumper i drift.

Kun en pumpetype uansett løftehøyde

Pumpene har den unike egenskapen å kunne pumpe over 50 meter opp, den har også en antivakum ventil som gjør at den også kan pumpe nedoversamtidig som den kan pumpe flere kilometer horisontalt.. Kloakken kvernes opp og pumpes videre i fleksible rør med små dimensjoner.

 Minimalt vedlikehold

Ved riktig dimensjonerte rørledninger vil selvrensingen være optimal. Det vil dermed ikke oppstå behov for spyling/pluggkjøring.

Arealplanleggerens drøm

Trykkavløp gir arealplanleggere fritt spillerom til plassering av hus og hytter i terrenget. Ved tradisjonelle selvfallsanlegg derimot, er det avløpsnettet som er avgjørende for hvordan huset eller hytta blir plassert på tomta.

 

Kontakt oss

Adresse

Osloveien 161, 1449 DRØBAK

E-post
post@vikenpumpeservice.no
Telefon

(+47) 94 00 44 66

Follow Us