Rørlegger

Telefon

E-post

post@vikenpumpeservice.no

Adresse

Osloveien 161, 1449 DRØBAK

Pumpeservice

Viken Pumpeservice AS har nær 40 års erfaring med pumper, spesialiserer seg på trykkavløp, og tilbyr service, verksted, kontrollavtaler, bytte- og utleiepumper. Avanserte reparasjoner utføres på verksted, og kontrollavtaler sikrer driftssikkerhet for pumpestasjoner.

Rørlegger

Rørlegger på Østlandet tilbyr omfattende rørleggertjenester, spesialister på trykkavløp, med nær 10 års erfaring.

Trykkavløp

Trykkavløp er et fleksibelt, lav-vedlikehold kloakksystem som kan pumpe lange avstander og gir frihet i arealplanlegging.

Biokatalysator

Olfatec Biokatalysator bekjemper fettavleiringer i avløpssystemer, reduserer lukt- og rotteproblemer, forbedrer arbeidsmiljøet og effektiviserer drift.

Ecoflex

Ecoflex Supra PLUS er markedets mest energieffektive frostsikre rør med selvbegrensende varmekabel for vann og avløp, tilgjengelig i lengder fra 1 til 150 meter.

Renseanlegg

Vi tilbyr pålitelig service og vedlikehold av moderne SBR-renseanlegg for hus og hytter, med ekspertise på både små og store renseanlegg.

Rørleggertjenester på Østlandet

Viken Pumpeservice AS er en profesjonell og kompetent leverandør av pumper og service/vedlikehold på pumper på Østlandet etablert i 2018. Vi har ansatte med erfaring med rørleggerfaget i nær 10 år, og har vært borti det meste, og er spesialister på trykkavløp.

Rørleggeren på Østlandet
Vi tilbyr rørleggertjenester i Ski, Follo, Oslo og Akershus. Vi leverer de aller fleste typer arbeider innenfor baderom, varme, sanitær og pumper for vann og avløp.

Vi kan tilby.

Service, verksted, montering og tilkobling av vann & avløp til hus og hytter, varme- og sanitæranlegg, modernisering av bad, utskifting av vann og avløp, montering av vannmåler, montering av alle typer pumper.

Kontakt oss

Adresse

Osloveien 161, 1449 DRØBAK

E-post
post@vikenpumpeservice.no
Telefon

(+47) 94 00 44 66

Follow Us