Olfatec Serien

Har du problemer med H2S, Fett eller lukt?

Etter lang utprøving hos flere kommuner og flere faste kunder er dette et produkt som fungerer. Vi har flere oppløsninger/væsker til enhver problem.

Produktblad Olfatec Serien Norsk 1

HVORDAN FUNGERER OLFATEC?

OLFATEC produktene involverer bruk av naturlige mikronæringsstoffer som akselerer ytelsen til eksisterende mikroorganismer, samt opprettholder en robust populasjonsvekst. Mikronæringstoffene gir mineraler og sporstoff som fungerer som byggesteiner for enzymproduksjon, samt vitaminer og biokjemikalier som opprettholder en høy veksthastighet av mikrooganismene.

OLFATEC 100-løsningen er en blanding av naturlige, biotilgjengelige, sekundære mikronæringsstoffer inkludert mineraler og sporstoffer som gjør det mulig for organismer å produsere store volumer av enzymer i biofilmene.

OLFATEC 200-løsningen er en blanding av naturlige, biotilgjengelige, tertiære mikronæringsstoffer, inkludert vitaminer og biokjemikalier, som fungerer som vekstfaktorer for å forbedre de naturlige biologiske populasjonene i biofilmene

OLFATEC 300-løsningen behandler fett slik at det kan utsettes for et aggressivt mikrobielt angrep og hydrolyse, noe som resulterer i fjerning av fettblokkeringer.

OLFATEC 500-pulveret inneholder et bredt spekter av naturlige, biotilgjengelige sekundære og tertiære mikronæringsstoffer som leveres inn i rørledningen på en saktefrigjørende basis, og opprettholder dermed en robust biofilm gjennom hele rørledningens lengde.

Kontakt oss i dag

Kontakt oss for å utforske hvordan en luft/luft-varmepumpe kan være en verdifull tilføyelse til ditt miljø.